Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Αλέξανδρος Μιχαήλ


Το πρώτο όνομα, το δεύτερο επίθετο, και σε περιστάσεις παρουσίασης του  εαυτού του συνηθίζει να μιλάει στο γ΄ ενικό, αν και του φαίνεται αστείο. Οι φίλοι του τον έχουν συνδέσει με τον κινηματογράφο, το θέατρο, τη φωτογραφία, το σκίτσο και τους στίχους.
Ο ίδιος αρέσκεται να φλερτάρει με διάφορες μορφές τέχνης, με λιγότερη ή περισσότερη ανταπόκριση από μέρους τους. Έκανε το «αγροτικό» του ως δάσκαλος σε ποικίλους τόπους ανά την Ελλάδα, καταλήγοντας τα τελευταία χρόνια στην αγκαλιά της μεγάλης του αγαπημένης, που, αν και Νύμφη του Θερμαϊκού, του έκανε πάντα τα γλυκά μάτια. Η επαφή του με την έννοια της πολυπολιτισμικότητας οδήγησε στην Εξειδίκευσή του στη Διδασκαλία της Ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας και στη Μεταπτυχιακή του Εργασία πάνω στη Διαπολιτισμική Διαχείριση της Ετερότητας μέσω Λογοτεχνίας και Κινηματογραφικής Πολυτροπικότητας. 
Με συμμετοχές σε εκπαιδευτικά συνέδρια και στη συγγραφή βιβλίων, εμπειρία ως ραδιοφωνικός παραγωγός και ως κειμενογράφος σε δια-δικτυακούς τόπους και με σπουδές στο Τμήμα Κινηματογράφου του Α.Π.Θ., το σενάριο της ζωής του είναι γεμάτο δημιουργικά projects, νέες ιδέες, σταθερές αξίες και ξένοιαστες αποδράσεις!
Άλλα βιβλία του συγγραφέα:
Διδακτικά σενάρια για το μάθημα των Θρησκευτικών” (Συλλογικό έργο), upublish, 2017 
Διδακτικά σενάρια με θέμα τα βότανα και τα αρωματικά φυτά” (Συλλογικό έργο), upublish, 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *