Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Ελένη Πολυματίδου


Γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1985 στην Αθήνα, όπου κατοικεί και εργάζεται ως καθηγήτρια αγγλικών. Σπούδασε Αγγλική γλώσσα και Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και από το 2007 δουλεύει σε Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών ενώ παράλληλα παραδίδει και ιδιαίτερα μαθήματα.
Από παιδί ήξερε ότι κάποια στιγμή στη ζωή της θα ασχοληθεί και με κάτι καλλιτεχνικό. Εδώ και 10 χρόνια περίπου, φτιάχνει χειροποίητες ευχετήριες κάρτες (Eleni's Handmade Greeting Cards) τις οποίες έχει ξεκινήσει να πουλάει τα 3 τελευταία χρόνια. Μπορείτε να τις βρείτε στο site της (http://epolymatidou.wixsite.com/elenishandmadecards) και στη σελίδα της στο facebook (https://www.facebook.com/ElenisHandmadeCards).
Παράλληλα με την διδασκαλία και την χειροτεχνία απ' τις οποίες βιοπορίζεται, αρθρογραφεί απ' το 2014 στο free press «Εξώστης» στη Θεσσαλονίκη (http://www.exostispress.gr) και στην διαδικτυακή κοινότητα enfo.gr στην Αθήνα (http://enfo.gr).
Εκτός απ' το διάβασμα, τα βιβλία, την συγγραφή και ό,τι σχετίζεται με τα γράμματα και τις τέχνες, αγαπά πολύ τις βόλτες στα βιβλιοπωλεία, τα γλυκά, τα αερόστατα και το πουά.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της: epolymatidou@yahoo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναγνώστες

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *